home - contact
Aflevering Sitech Site Service BV

Aflevering Sitech Site Service BV

14 juni 2013 Damen Hydrauliek Elsloo B.V. doorsturen per e-mail

Damen Hydrauliek Elsloo BV gaat beginnen met de opbouw van een Multilift containerinstallatie voor Sitech Site Services BV.

Sitech is een  brandweerpost  welke voornamelijk actief op Chemelot terrein. Voor het vervoer van diverse soorten containers, waaronder diverse soorten calamiteitencontainers, heeft Sitech wederom gekozen voor een Multilift haakarmsysteem.

Het betreft een Multilift type: XR18S.56, welk een installatie is met een hefcapaciteit van 18 ton en een totale lengte heeft van 5881mm waardoor het voertuig geschikt wordt voor containers met een lengte van 4480mm t/m 6350mm. Voor het opnemen van nog kortere containers zal een extra afslagsensor aangebracht gaan worden op het Multilift systeem.

Deze containerinstallatie zal gemonteerd gaan worden op een Scania P360LB 6x2*4 HNA welke aangeleverd door Scania Nuth.

De hydraulische installatie van het uiteindelijke voertuig zal door Damen Hydrauliek uitgebreid gaan worden voor gebruik van een HRU (Hose Recovery Unit). Dit is een container met daarop een installatie voor het uit- en oprollen van vele meters brandweerslang. In de gril van het voertuig zal een demontabele HFS-Bumperrol gemonteerd gaan worden voor de geleiding van de op te rollen slang. Mei 2013: Inmiddels is de installatie klaar en is het voertuig onderweg voor het monteren van de zwaailampen, sirene en bestickering. Rest nog een laatste afleverbeurt aan het voertuig. Op 13 juni is het voertuig naar alle tevredenheid afgeleverd aan de klant. Wij wensen de eigenaar en alle gebruiker veel werkplezier met deze mooie auto 

Voor het verdere verloop van deze opbouw hou onze website in de gaten: WWW.DAMENHYDRAULIEK.NL

Foto's

Sitech.nl

Website door midd.ag
  • Loglift
  • Moffett
  • Jonsered
  • Parker